Beleefdagen november 2018

Afgelopen week hebben onze Beleefdagen weer plaatsgevonden. Heel veel leerlingen en hun ouders hebben we mogen ontvangen in Meerssen. In 2 uur tijd hebben we ruim 450 leerlingen en hun ouders wegwijs gemaakt in GPL. Centraal daarbij stond het ervaren van GPL voor leerlingen; voor ouders een presentatie over ons GPL. Dit leidde tot heel veel vragen, logische vragen. Vragen over een schooldag, huiswerk, leeractiviteiten, beoordeling, coaching, niveau’s, et cetera. We hopen dat we leerlingen en ouders een stap verder geholpen hebben in hun keuzeproces voor de middelbare school.

Voor de bezoekers van de Beleefdagen is hier de presentatie voor de ouders te vinden.

Meerssen
Op 12 januari 2019 volgt in Meerssen een Infodag (9:30-15:00 uur). Leerlingen en ouders zijn van harte welkom om dan een kijkje te nemen op onze school, informatie in te winnen over zorg, hoogbegaafdheid en Fast Lane English. Ook zijn er zogenaamde Beleefsessies lang (2 uur met vooraanmelding) en kort (1 uur). Voor meer info en aanmelden klik hier.

Valkenburg
In Valkenburg zijn op woensdag 23 en 30 januari 2019 van 14 tot 16 uur informatiemiddagen. Voor meer info en aanmelden klik hier.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *