Eind goed, ….

We zijn twee jaar onderweg met GPL. Stap voor stap krijgt GPL vorm. Heel wat dingen gaan goed, heel wat dingen kunnen beter. Leuk om dan op de valreep een aantal berichtjes van leerlingen en ouders te krijgen die ik graag deel.

[Leerling]
Bedankje🎉🎉
Dag allemaal,
Ik heb een heel erg fijn jaar met alle van jullie gehad, en ben daarom ook zo blij dat ik heel veel van jullie volgend jaar weer terug zie!!!! Ik wilde even zeggen dat ik ontzettend blij ben als ik terug kijk op mijn eerste schooljaar op Stella Maris College Meerssen. Ik heb veel geleerd, veel gedaan en heel veel mee gemaakt. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie en een fijn nieuw schooljaar.
Heel veel groetjes
[Ouders]
Geachte heer Limpens, beste Harold
Dank voor bericht, mooi
nogmaals bedankt voor een heel fijn jaar voor onze dochter

Hele fijne vakantie!

[Ouders]
Hallo,
Het GPL heeft bij ons gedurende het schooljaar veel vragen opgeleverd… ik vind het prettig via deze weg ook de complimenten te delen over Iris als coach van onze zoon. Ze is heel betrokken en gestructureerd, we kunnen écht altijd bij haar terecht. Topper! Dat moet ook gezegd worden.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *