Marij Wijnands winnaar Birgitta Ericson Award 2018

Gisteren werd, tijdens het jaarlijkse congres van KED Nederland, mijn collega Marij Wijnands uitgeroepen tot winnaar van de Birgitta Ericson Award 2018. Een erkenning voor haar voortrekkersrol, een schouderklop voor doorzetten en volhouden, lovende woorden voor haar werk . Wat mij altijd aanspreekt, is dat bij elke discussie rondom GPL bij Marij een tweetal vragen centraal staan: ‘Wat heeft de leerling nodig?’ en/of ‘Wat heeft de leerling hieraan?’. Natuurlijk is dit ook een schouderklopje voor iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage levert aan Gepersonaliseerd Leren! Samen zijn we bezig om er iets moois van te maken voor onze leerlingen en collegae.
In het juryrapport kun je meer lezen over de voortrekkersrol van Marij.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *