Succesvolle informatiedag Meerssen

Afgelopen zaterdag 13 januari vond de jaarlijkse informatiedag van onze havo-vwo locatie Meerssen plaats. Toekomstige leerlingen en ouders hebben we overspoeld met veel informatie: gepersonaliseerd leren, FLE, learning portal, hoogbegaafdheid, passend onderwijs, et cetera. Daarnaast hebben ze ervaren wat gepersonaliseerd leren volgens het Meerssens Model betekent voor zowel leerlingen als ouders.  Met name leerlingen zijn aan de slag gegaan met een diversiteit aan vakken (biologie, nask, kunst, lichamelijke opvoeding, et cetera).
De presentatie van de lange Beleefsessie voor ouders is hier terug te vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *