Klankbord Meerssen 12 december

Op dinsdag 12 december van 19 tot 21 uur vindt de tweede bijeenkomst van de klankbordgroep leerlingen en ouders plaats op locatie Meerssen. We starten in de personeelskamer. Alle ouders en leerlingen zijn van harte welkom!

De bijeenkomsten van ons klankbord staan in het teken van de verdere ontwikkeling van GPL. De inbreng van leerlingen en ouders vinden we daarbij van groot belang. Centraal in de bijeenkomst is terugkijken en vooruitkijken. De ervaringen van leerlingen en ouders zijn daarbij essentieel.

We starten de bijeenkomst plenair met een presentatie over de resultaten van Diatoetsen, methode-onafhankelijke toetsen, betreffende Nederlands, Engels en wiskunde/rekenen. Ook staan we kort stil bij de stand van zaken van een projectweek leerjaar 2. Daarna splitsen we in drie groepen: leerling vaardigheden, vooruitblik leerjaar 3, projectweek Technologie/robotica.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *