Beleefdagen november 2017


Afgelopen week hebben onze Beleefdagen weer plaatsgevonden. Heel veel leerlingen en hun ouders hebben we ontvangen in Meerssen en Valkenburg. In 2 uur tijd hebben we ruim 500 leerlingen en hun ouders wegwijs gemaakt in GPL. Centraal daarbij stond het ervaren van GPL voor leerlingen; voor ouders een presentatie over ons GPL. Dit leidde tot heel veel vragen, logische vragen. Vragen over een schooldag, huiswerk, leeractiviteiten, beoordeling, coaching, niveau’s, et cetera. Vragen die vaak te begrijpen zijn vanuit het onderwijssysteem dat de ouders zelf genoten hebben. We hopen dat we leerlingen en ouders een stap verder geholpen hebben in hun keuzeproces.

Voor de bezoekers van de Beleefdagen is hier de presentatie voor de ouders te vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *