Beleefmoment in Valkenburg

Op 28 januari was er in Valkenburg weer een moment om GPL te beleven. Terwijl ouders informatie over het onderwijs kregen, gingen de leerlingen aan de slag om aan den lijve te ondervinden hoe wij onze leermomenten invullen. De opkomst van gigantisch. Samen met de, wellicht toekomstige, leerlingen ging ik aan de slag met culturen. Wat weten we er al over, wat moeten we op de iPad gaan opzoeken, welke taakverdeling maken we enzovoort. Alsof ze nog nooit anders gedaan hadden, gingen de leerlingen in groepjes aan de slag. Er werd gelachen, gediscussieerd, maar vooral gewerkt! Iedereen wilde de leerdoelen af kunnen strepen. Op het eind werd er met volle overgave geknutseld aan de presentatie. Ieder groepje mocht een eigen land met bijbehorende cultuur verzinnen. De gekste dingen werden bedacht. Frietalië, Lollyland en nog meer vreemde creaties. Sommigen verzonnen een volkslied, anderen zelfs een eigen taal! Na een zeer inspirerende dag kwamen de eerste aanmeldingen al binnen. #trots

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *