Semin helpt mee bij Beleefdag Meerssen

Afgelopen zaterdag was het heel erg gezellig en ook wel druk op school. Ouders en achtste-groepers (en zelfs ook groep 6 en 7!) kwamen namelijk voor de Informatiedag een kijkje nemen op mijn school. Niet alleen docenten waren aanwezig, er waren ook veel leerlingen. Daar was ik er een van. Eva (ook van GPL) en ik schonken thee en koffie voor de ouders in en later gingen wij mevrouw Kersenmakers en meneer Schoot helpen met de biologieles waarbij we een dier moesten ontwerpen en daarin organen moesten plakken of tekenen. In de pauze gingen we even in de koffiekamer een stukje vlaai eten en wat lekkers drinken.
Er kwam ineens een docent naar mij toe met de vraag of ik mijn IPad en mijn logboek mee heb. Er waren namelijk meerdere ouders met vragen, zij zouden die graag van leerlingen beantwoord krijgen. Ik pakte mijn spullen en liep snel naar de ouders toe. Ik beantwoordde vragen en legde zelf ook veel uit. Dat was echt heel erg gezellig.
Na de pauze was er nog een les biologie gepland dus gingen Eva en ik naar het lokaal. Daar was de opdracht hetzelfde, alleen er zaten andere kinderen op de stoelen. Ik ben gewoon ergens bij gaan zitten en heb ze geholpen met de opdracht. Ook dat was zeker leuk om te doen. Eigenlijk was de hele dag gezellig!!!

Groetjes,

Semin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *