Informatiedag 14 januari Meerssen

Dia1
We kunnen terugkijken op een drukbezochte informatiedag. In 2 uur tijd hebben we ruim 120 leerlingen en hun ouders, die zich vooraf hadden ingeschreven voor Beleefsessies, wegwijs gemaakt in GPL. Daarnaast hebben heel veel overige bezoekers deelgenomen aan sessies van 45 minuten. Centraal daarbij stond het ervaren van GPL voor leerlingen; voor ouders een presentatie over ons GPL. Dit leidde tot heel veel vragen, logische vragen. Vragen over de iPad, huiswerk, leeractiviteiten, beoordeling, coaching, examen, niveau’s, et cetera. Vragen die vaak te begrijpen zijn vanuit het onderwijssysteem dat de ouders zelf genoten hebben. Nog nooit eerder hebben we met ouders zo diepgaand over leren en onderwijs gesproken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *