Een Beleefdag door de ogen van een GPL- leerling

Vorige week waren er de Beleefdagen bij GPL. Ik was  begeleider en ik zat in een filmploeg, ik heb heel wat ervaringen opgedaan. Er kwamen elke dag 45 leerlingen kijken hoe wij hier werken. Als begeleider merkte ik dat er heel veel kinderen geïnteresseerd zijn in GPL. Verschillende vragen kwamen voorbij: “Geen bel, hoe werkt dat? Hoe werken jullie met de iPad? Geen vaste lokalen? Hoe kan het altijd rustig blijven?”
De ouders waren ook erg positief, ze vinden het een goed systeem en heel overzichtelijk.

Ik zat ook nog in een filmgroepje. Daarbij moesten we een goed beeld geven van hoe het hier bij GPL werkt. De hele dag heb ik een Beleefdag gefilmd. Het leuke eraan is dat de maker van het beste filmpje iets kan winnen, hopelijk ben ik dat!

Al met al waren het vier leuke, maar intensieve dagen!

Geschreven door: Merijn Sluijsmans, brugklasleerling GPL

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *