Spacejump en glowgolf

Afgelopen week waren er basisschool kinderen en ouders bij ons op school vanwege de Beleefdagen. Maar het was niet alleen voor hun een leuke week, ook voor ons. Wij gingen namelijk gezellig met twee basisgroepen van GPL naar Spacejump en Glowgolf. De basisgroepen waren verdeeld over vier dagen, waardoor we gelukkig niet met zijn allen naar Kerkrade gingen. Dat zou veel te druk worden. We gingen dinsdag eerst met de auto naar Kerkrade waar we verzamelden. Toen we uiteindelijk compleet waren liepen we eerst een rondje om het Roda stadion. Daarna maakte we groepjes van maximaal 5 om te gaan golfen. Ook al was ik er niet zo goed in was het toch echt heel erg leuk. Ik eindigde met mijn groepje als laatste. Daarna was het pauze en gingen we gewoon lekker eten. Toen de pauze voorbij was gingen we springen. Toen we naar Spacejump liepen wist ik niet wat we precies gingen doen. Maar toen ik daar kwam was ik zo verrast dat ik meteen wilde springen. Mij leek het altijd al leuk om me zo te kunnen laten vallen zonder dat het pijn deed. In de faom-bak kon dat waarmee ik erg blij was. Er waren ook “normale” trampolines en er was zelfs een ruimte waar allemaal ballen waren.

Na afloop waren we wel erg moe maar dat was zeker de moeite waard. Ik vond het echt erg leuk dat we hiernaar toe zijn gegaan.

Groetjes,

Semín Doğru

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *