Vragen, vragen en nog eens vragen

dia1We kunnen terugkijken op zeer geslaagde Beleefdagen. In pakweg 2 uur hebben we leerlingen en ouders wegwijs gemaakt in GPL. Centraal daarbij stond het ervaren van GPL, naast natuurlijk een stuk informatie. Nog nooit eerder hebben we met ouders zo diepgaand over leren en onderwijs gesproken.

Leerlingen zijn gestart met een lezing met betrekking tot het leerdoel maak een tijdlijn. Vervolgens hebben ze deelgenomen aan een labsessie hierover, gevolgd door een workshop waar ze hun eigen tijdlijn gemaakt hebben. Tot slot hebben ze informatie gekregen over GPL.

Ouders zijn meegenomen in ons GPL verhaal. Dit leidde tot heel veel vragen. Vaak logische vragen. Vragen over de iPad, huiswerk, leeractiviteiten, beoordeling, coaching, examen, niveau’s, et cetera. Veel vragen zijn te begrijpen vanuit het systeem waarin de bezoekers zelf onderwijs hebben ervaren. Tot slot hebben zij nog even in de keuken kunnen kijken bij onze GPL leerlingen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *