Promotie filmpje Gepersonaliseerd Leren

Ik ben Semin Doğru, zit in een Gepersonaliseerd Leren brugklas Meerssen. Op school vind ik het heel erg leuk. Een jongen uit een andere GPL klas (Niels) en ik hebben meegedaan met het maken van een promotie filmpje voor de nieuwe brugklasleerlingen. In dit stukje kun je lezen hoe ik deze dag in mijn ogen was en wat we allemaal gedaan hebben.

De afspraak was om iets voor half negen op school te zijn. Toen ik aankwam ging ik meteen naar de filmploeg toe waarmee wij het filmpje gingen maken. Daar zat meneer Limpens, de projectleider  van GPL ook. Na wat praten over de dag en de bedoeling van het filmpje gingen we aan de slag. We kregen eerst een klein microfoontje. Die zat aan de binnenkant van het shirt. Na wat instructies begonnen we aan het eerste deel: jezelf voorstellen en een mini uitleg geven over het filmpje. Na het een paar keer opnieuw te hebben opgenomen, zat het eerste shot er al op. Daarna gingen we verder met het onderwerp: het coachgesprek. Samen met mijn coach meneer Dijkman gingen we een leuke scène opnemen. Wij werden gefilmd terwijl wij bezig waren met het bespreken van afgelopen week en het stellen van de nieuwe doelen. promotiefilmpje-2We deden net alsof we echt serieus bezig waren, maar in werkelijkheid waren wij gewoon de geweldige goal van Ziyech (goede voetballer bij Ajax) aan het bekijken. Een aantal docenten is geïnterviewd zoals mevrouw Wijnands, docente Engels,  mevrouw Scheffers, docente wiskunde en meneer Dijkman, docent LO. Daarnaast is er ook een assessment gefilmd.
Na de verschillende scènes gingen we op weg naar Valkenburg waar dit jaar  GPL ook is ingevoerd. Daar hebben we ook coole scènes opgenomen. Ook daar werden verschillende docenten geïnterviewd. Maar niet alleen docenten, Niels en ik kwamen ook in beeld, maar ook andere leerlingen. Sommige leerkrachten kende ik al doordat mijn moeder, Lisette Lepiet ook op het Stella Maris College werkt. Daardoor was het voor mij extra leuk. Aan het eind van de dag merkte ik wel dat Niels en ik erg moe waren. Dat kwam waarschijnlijk omdat we erg enthousiast waren over de dag en we ook veel gedaan hebben.
Samen met meneer Limpens, de regisseuse Daphne, de regisseur Christiaan, de geluidsman Ben en de cameraman Benjamin was het een geweldige dag. Iedereen was heel erg aardig en ik vond het heel erg leuk dat ik eraan mee mocht doen. Als ik nu andermans filmpjes bekijk, kijk ik er op een andere manier naar!

 

Groetjes,

Semín H. Doğru

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *