Filmpje

img_0515
We zijn nog geen twee maanden aan de slag met GPL en de brugklassers 2017-2018 zijn al op ons netvlies. Voor deze nieuwe brugklassers en hun ouders hebben we afgelopen dinsdag filmopnamen gemaakt. We willen GPL namelijk laten zien. Nu nog op een filmpje, straks kunnen de groep 8 leerlingen, ouders en leraren het aan den lijve ondervinden tijdens Beleefdagen. Daarover binnenkort meer.

Leerlingen en docenten hebben samen invulling aan het filmpje gegeven. Natuurlijk was het handig dat we professionele cameramensen hadden. Na enige schroom bij het begin van alle gesprekjes omdat er een camera en hengel voor geluid voor je neus gehouden worden was het een feest hoe goed onze leerlingen het GPL konden uitleggen. Dank aan alle leerlingen, in het bijzonder de gidsen Semín en Niels, en collegae voor hun bijdrage. Ik ben zeer benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

img_0505

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *