Kennismaking

Gisteren hebben de 95 nieuwe brugklassers die deelnemen aan gepersonaliseerd leren in Meerssen kennisgemaakt met hun coach. Na een kort welkom zijn de leerlingen op een speelse manier met hun coach aan de slag gegaan.

Na wat onwennigheid bij het zoeken en vinden van medeleerlingen die in dezelfde basisgroep zitten, zat de sfeer er goed in. Met de basisgroep van 15 leerlingen vertrokken de leerlingen samen met hun coach naar een lokaal waar de kennismaking plaatsvond. De coaches en leerlingen stelden zich voor aan de hand van een aantal spelletjes. Op het eind zaten de namen er al goed in. Ben benieuwd wat daar na een lange vakantie nog van over is …

Belangrijke informatie die de leerlingen meekregen betrof:

  • de iPad waar ze mee gaan werken. Deze wordt beschikbaar gesteld door het Stella Maris College;
  • boeken hebben onze leerlingen niet nodig. We hebben wel een boekenkast met heel veel boeken die iedereen mag gebruiken. Dit betekent dat de schooltas niet al te groot hoeft te zijn;
  • een agenda hebben de leerlingen niet nodig. Het Stella Maris College stelt een zogenaamd logboek ter beschikking.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *