Drukte in Valkenburg!

Afgelopen zaterdag was de open dag op de locatie Valkenburg. En wat was het druk! Zelf stond ik in het Technologielokaal, Technologie is het praktijkvak voor de gl/ tl leerlingen. Dit vak heet vanaf komend schooljaar “Dienstverlening en producten”. Na de rondleiding konden ouders en kinderen in het Technologielokaal een workshop volgen. Er kon gewerkt worden met de digitale lesmethode en leerlingen mochten hun eigen kamer ontwerpen in het programma Visio.
Ook hier was het merkbaar dat ouders erg geïnteresseerd zijn in het innovatietraject van het Stella Maris College. Zo kreeg ik de vraag of leerlingen wel een diploma behalen aan het einde van hun studie of  wanneer we een unilocatie worden op locatie Meerssen.  De innovatie leeft duidelijk onder de ouders.

van loo 1Een deur verder werd door de heer van Loo informatie gegeven over wat de innovatie voor de brugklas van volgend schooljaar betekent. Aan de file voor mijn lokaal was te zien dat daar veel belangstelling voor was!
Met een positief gevoel ben ik naar huis gegaan. We hebben veel ouders en leerlingen mogen ontvangen en we hebben ons van onze beste kant laten zien.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *