Pilot verplaatst naar nieuwe schooljaar 2016-2017

Het onderwijsinnovatieteam heeft de afgelopen periode hard gewerkt. Elke donderdag hebben docenten met man en macht gewerkt aan de innovatie. Er is zelfs een marathon geweest waarbij de  mensen van het innovatieteam vier dagen achter elkaar intensief hebben gewerkt met als doel na de carnaval te starten met een pilot in een viertal brugklassen. En toch is besloten dat een eerste pilot dit schooljaar niet meer gaat plaatsvinden.

Het innovatietraject is een complex traject waarbij je vooraf  niet kunt overzien hoe zoiets nu in de praktijk gaat verlopen. Zo waren er gaandeweg nieuwe inzichten en werden plannen bijgesteld. Belangrijkste is dat alle stappen die gezet worden bijdragen aan het succesvol realiseren van de visie.

“Ons onderwijs verder versterken om onze leerlingen nog veel beter voor te bereiden op hun toekomst”.

Dit betekent dat we in schooljaar 2016-2017 in de brugklas zullen starten met een aantal pilots. Pilots die stapsgewijs ons onderwijs substantieel zullen veranderen langs de lijnen die zijn uitgezet en die de komende maanden verder uitgewerkt zullen worden. Kwaliteit staat daarbij voorop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *